<< < Желтоқсан 2017 > >>
Дс Сс Ср Бс Жм Сб Жс
        2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

0508000 Тамақтандыруды ұйымдастыру

 

 

Өндірістік оқу 2022

Өндірістік оқу 2021

 

Өндірістік оқу 2018

   

 

Успен ауданының 2014-2015 ж.

Әлеуметтік бағдарлама және жұмыспен

қамтамасыз ету орталығынан оқитындардың

«Тамақтануды ұйымдастыру».

Успен ауданының

Әлеуметтік бағдарлама және жұмыспен

қамтамасыз ету орталығынан оқитындардың

«Тамақтануды ұйымдастыру» мамандығы

бойынша аспаз біліктілігіне сәйкес қысқа

мерзімдідайындау тобының біліктілік бітіру емтиханы

 

 

"0508000 – Тамақтандыруды ұйымдастыру"мамандығы.

Кәсіби қызмет объектілері:

Аспаздық тағамдарды, нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді дайындауға арналған негізгі және қосымша шикізат;
тамақ өнімдерін дайындаудың технологиялық процестері мен операциялары;
аспаздық тағамдардың, нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің рецептуралары;
тамақ және кондитер өндірісінің технологиялық жабдықтары.


Біліктілігі "050801 2 – аспаз" (3-разряд)

Кәсіби қызмет саласы: тұтынушылардың әртүрлі санаттарының қажеттіліктерін ескере отырып, аспаздық өнімдерді, күрделі ассортименттегі жеңіл тағамдар мен сусындарды, суық және ыстық тағамдар мен десерттерді дайындау.

Кәсіби құзыреттер:

пайдаланылатын шикізаттың ерекшеліктерін ескере отырып, бастапқы аспаздық өңдеуді орындаңыз;
көкөністер мен саңырауқұлақтардан тағамдар дайындау және безендіру;
жарма, бұршақ және макарон өнімдерінен, жұмыртқадан, сүзбеден, қамырдан тағамдар мен гарнирлерді дайындау және ресімдеу;
сорпа мен тұздықты дайындаңыз;
балық тағамдарын дайындау және безендіру;
ет және құс тағамдарын дайындау және безендіру;
суық тағамдар мен жеңіл тағамдарды дайындаңыз және безендіріңіз;
тәтті тағамдар мен сусындарды дайындаңыз және безендіріңіз.


Біліктілігі "050802 2 – КОНДИТЕР" (3-разряд)

Кәсіби қызмет саласы: тұтынушылардың әртүрлі санаттарының қажеттіліктерін ескере отырып, негізгі нан-тоқаш және кондитерлік ұн өнімдерін дайындау.

шикізатты дайындаңыз және қамыр илеңіз;
сынақ өнімдерін кесу және қалыптастыру;
ұннан жасалған жартылай фабрикаттар мен қамыр өнімдерін пісіріңіз;
әрлеу жартылай фабрикаттарын, фарштар мен салмаларды дайындау;
ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді жасаңыз.

 

1

  

2

  

3

  

4

  

5

   

6

   

ҚР Президентінің Жолдауы

 

Мемлекеттік рәміздері ҚР

Войти на сайт

 

Поиск по сайту

Статистика сайта

Сегодня393
Вчера663
За неделю1376
За месяц1376
Всего47383